StagePool - en bra möjlighet för oss inom kulturgenren!


Kulturarbetare har ett ständigt behov att hålla sig informerade om vad som händer i branschen, samt att veta vilka arbeten som finns att söka. Eftersom jobben är få och utbudet av utbildade och duktiga artister är stort, så blir det ännu viktigare för artisten att på ett snabbt och enkelt sätt få tillgång till denna unika information.

StagePool är en informationsservice för oss som arbtetar (eller vill arbeta) inom kultur av olika slag. Bl.a. dans, skådespeleri, musik, sång, artisteri m.m. StagePool publicerar i snitt 700 jobb i månaden. Det är självklart också en service för de företag som vill hitta någon av ovanstående till sin produktion.

På StagePool.se hittar du alltså professionella jobb inom underhållningsindustrin samt artister och crew till din produktion!

Själv har jag varit medlem från och till under flera års tid. Titt som tätt trillar det in något jobb som passar en i smaken och då är det bara att söka. Dessvärre har StagePool många medlemmar, så det är hård konkurrens om jobben. 




Här kommer ett tips!
Till dig som är inskriven på arbetsförmedlingen och har blivit utvald att delta i coachning, så erbjuder StagePool följande:

Personlig coachning för nyarbetslösa och korttidsarbetslösa. Vid första träffen görs en kartläggning av den arbetssökandes situation och utgångsläge. Vilken hjälp behöver den sökande när det exempelvis gäller framtagning av CV, intervjuträning eller kunskap om sökvägar för att hitta lediga arbeten. Vi kommer att ge 5 träffar á 2 timmar samt träffar utan coach för att svara på frågor inför nästa träff. De tre första träffarna kommer att ligga nära varandra i tid så att man får en kraftig skjuts att komma igång! Det kommer att finnas 4 max 5 deltagare i varje grupp, inte för stora grupper men ändå fler än två så att man får olika input i diskussioner och övningar. Varje träff kommer ha ett tydligt tema. Mellan träffarna är coacherna naturligtvis anträffbara via mail och telefon vid frågor eller stöd.

Kompetensen hos våra coacher är mycket stor inom detta område, men även inom försäljning, personligutveckling och entreprenörskap. Att komma med praktiska förslag och verktyg för att få jobb och dessutom vara ett bollplank och mentor för arbetssökande är vad vi erbjuder. Huvudinriktningen för coachningen kommer att vara praktisk och teoretisk vägledning för att uppnå uppsatta mål. Det vill säga att så många av deltagarna så möjligt får jobb efter avslutad utbildning.

Om deltagare kommer från kulturområdet kan de få tillgång till jobben som finns i vår unika databas under utbildningsperioden. Vi samarbetar regelbundet med ca 1700 TV-bolag, castingbolag, produktionsbolag, teatrar, eventbolag och privatpersoner vilket ger en god chans till en matchning vid jobbsökning.

Genom vår stora kompetens och erfarenhet kommer vi ge verktyg och kontakter för att förbättra chanserna till en tjänst eller ett uppdrag.

StagePool erbjuder en exklusiv artistkatalog där artisterna exponeras mot potentiella arbetsgivare. StagePool är idag ett upparbetat varumärke som artister och producenter i Sverige känner till.

 

Läs mer på www.stagepool.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0